Ruilen en Retourneren

Retourneren en ruilen Voorwaarden

Toch niet tevreden over je product? Of is het stuk? Dat is vervelend en daar gaan we iets aan doen.

Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, kunt u deze natuurlijk retourneren. De zichttermijn bedraagt 14 dagen ingaande op de dag van levering. 

Alle onze beloftes op een rij:

14 dagen bedenktermijn, na ontvangst van je product.

Product ruilen? Na ontvangst, verzenden we dezelfde dag je nieuwe product.

Geld terug? Binnen 14 dagen na ontvangst wordt het bedrag teruggeboekt.

Is je product kapot? Dan heb je garantie op je product, zie hiervoor onze garantievoorwaarden.

Let er wel op dat een product alleen kan worden geretourneerd wanneer het aan de retourvoorwaarden voldoet. De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening. Je bent zelf verantwoordelijk voor beschadiging of verdwijning van het pakket tijdens het retourneren. Wij raden daarom altijd aan om het retour te sturen met track & trace code. Nadat de retour in goede orde door ons is ontvangen wordt het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort op je rekening.

Retourvoorwaarden

- Retourneren of ruilen kan uitsluitend binnen 14 dagen.

- Het product moet nieuw en ongebruikt zijn.

- Het product moet onbeschadigd zijn.

- Er is niet geprobeerd een eventueel gebrek te herstellen.

- Het product moet in de originele verpakking zijn.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen graag per email aan ons kenbaar maken. Vermeldt u hierbij a.u.b. in ieder geval uw volledige naam, bestelnummer en de artikelen die u wenst te annuleren, ruilen of retourneren.

Hoe werkt het retourneren?

  1. Download ons online retourformulier (formulier in het Nederlands, kan in het Engels worden ingevuld).
  2. Vul het retourformulier in en voeg deze samen met de factuur toe aan het pakket.
  3. Pak het product goed en stevig in met de originele verpakking. Op deze manier is de kans op beschadigingen zo klein mogelijk.
  4. Stuur het pakketje terug via een PostNL-punt bij jou in de buurt.
  5. Leun achterover en wacht 14 dagen tot het aankoopbedrag is teruggestort op je rekening.

Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarmee u uw bestelling heeft betaald. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Welke producten kunnen zijn geruild of geretourneerd

Uitsluitend artikelen gekocht bij Technozom.com kunnen geruild en geretourneerd worden.

Het artikel dient onbeschadigd, ongebruikt én in de originele verpakking teruggestuurd te worden. Wanneer de artikelen door verdergaand gebruik in een slechtere staat verkeren, incompleet, niet in de originele verpakking zijn of met een beschadigde originele verpakking geretourneerd worden, behouden wij ons het recht voor een vergoeding te eisen. 

Stuur het artikel of de artikelen altijd goed verpakt terug (in de originele verpakking én netjes ingepakt). Dus niet de originele doos zelf gebruiken als postpakket en daar bv het retouradres op plakken. Net zoals u, ontvangt een volgende klant ook graag het artikel in een nette en originele verpakking.

Bewaar altijd het bewijs van afgifte tot u van ons een bevestiging hebt ontvangen dat uw retourzending is ontvangen. Op dit bewijs staan de datum en het bonnummer van uw retourzending.

De verzendkosten en -risico’s van het terugsturen zijn voor rekening van de koper, tenzij het een retourzending betreft van een onjuist geleverd artikel. Bij een onjuist geleverd artikel zullen we de gemaakte kosten voor het retourzenden achteraf aan u vergoeden.

Als uw bestelling bezorgd is, heeft u 14 dagen de tijd om de artikelen te ruilen of te retourneren. 
Na deze periode kan de koop niet meer ontbonden worden en wordt deze definitief. Ongefrankeerde of te weinig gefrankeerde pakketten worden door Technozom.com niet aangenomen, ongeacht de reden van het retour sturen. 

Bedrijfsnaam: Technozom
KVK Nummer: 72560339
BTW Nummer: NL002.465.428 B68
E-mail: info@technozom.com