Bezorgen en Kosten

LEVERTIJD & VERZENDKOSTEN

Verzenden

Als je een Techno E-step bestelt, bezorgen we hem direct bij je thuis zodat je er meteen op kunt rijden. 

 

Binnen 1 minuut klaar om te rijden

Je Techno E-step wordt voorgemonteerd en afgesteld verzonden - haal hem gewoon uit de doos en je bent klaar om te rijden!

Voor elektrische fietsen/fatbikes geldt het volgende:

Uw fiets wordt in de doos overhandigd aan een logistieke partner, die de fiets bij ons ophaalt, vervolgens contact met u opneemt voor de levering, waarna de fiets op het afgesproken moment wordt bezorgd. Een fiets in doos, ook bekend als een doosfiets, is een fiets die voor minstens 85% is geassembleerd voordat hij bij jou wordt bezorgd.

Als u een fiets komt afhalen, zal de fiets gratis geheel rijklaar zijn. U kunt de fiets alleen afhalen wanneer u een bericht heeft gehad dat uw bestelling klaar staat om af te halen.

 

Verzendkosten

Wij rekenen geen verzendkosten voor bestellingen vanaf €50. Dit geldt voor alle landen in Europa.

 

Verzendbevestiging

Zodra je bestelling is verzonden ontvang je via de mail een verzendbevestiging. In deze mail staat informatie met betrekking tot je bestelling zoals de track & trace code.

 

Levertijd van je bestelling

Bestelling (ma - vr) voor 17:00 besteld, worden dezelfde dag nog verzonden. Je kunt dan aan de hand van onderstaande tabel nagaan wanneer de bestelling wordt bezorgd. In de regel bezorgt PostNL/DHL je bestelling binnen 24 uur nadat het is verzonden, voor België is dit binnen 48 uur. Je bestelling is verzonden wanneer je de verzendbevestiging hebt ontvangen.

 

Besteld op

Bezorgd op

Maandag

Dinsdag

Dinsdag

Woensdag

Woensdag

Donderdag

Donderdag

Vrijdag

Vrijdag

Zaterdag

Zaterdag

Maandag/Dinsdag

Zondag

Dinsdag